romik, dzięki. Ciekawy link. W wolnej chwili będzie lekturka.
Usuwanie wgnieceń karoserii bez lakierowania i szpachlowania
Zwiń
X
-
No cóż właśnie w święta po tym jak stopniał cały śnieg, znalazłem na moich drzwiach piękne wgniecenie
Co za ludzie nie mogą otworzyć drzwi normalnie tylko przypieprzą Ci z całej siły
Jak myślicie jest sens to robić?? Lakier nie jest mocno uszkodzony raczej na pewno rdzewieć nie będzie ale mimo wszystko wkurza.Skoda Octavia Tour MORE 1.6 TWIN POWER
Yamaha FZ6 s2 Fazer ABS
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mlacznalazłem na moich drzwiach piękne wgnieceniesprzedam do OI :
szyby cala lewa strona
nadkole nowe LP
kontakt PW
Komentarz
-
-
kross12
kecaj, z tego co wiem to Ci Panowie zajmują się też przygotowaniem aut od strony elektroniki, warto do nich podjechać na sprawdzenie auta przed zakupem. Wiedzą gdzie szukać informacji o realnym przebiegu, poza tym maja dostęp do najświeższego i najlepszego sprzętu
Komentarz
-
Po zeszło rocznych gradobiciach też mam poobijane całe auto.
Aż tak nie widać, no ale…
Akurat siedziałem w aucie, schować się nie było gdzie, a prało niesamowicie.
Tylko czekałem aż szyby polecą.
W sumie skończyło się tylko na karoserii. Ale mina wtedy była nietęga :?Była O1 AGR
Jest O1FL ALH
Komentarz
-
-
na 100% idealnie nie wyjdzie można spróbować dzwoń i się pytaj http://www.nopaint.pl/kontakt
ja byłem u nich i polecam
Komentarz
-
-
Skorzystałem z usług firmy - o którą pytałem parę postów wyżej - Puller usuwanie wgnieceń (by Auto Księżyno) i muszę przyznać, że jestem pod wielkim wrażeniem, na aucie żony nie ma ani śladu po wgnieceniu. Wcześniej trzy firmy w Warszawie powiedziały, że takich wgnieceń nie robią, a tutaj:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez skrodzki7Skorzystałem z usług firmy - o którą pytałem parę postów wyżej - Puller usuwanie wgnieceń (by Auto Księżyno) i muszę przyznać, że jestem pod wielkim wrażeniem, na aucie żony nie ma ani śladu po wgnieceniu. Wcześniej trzy firmy w Warszawie powiedziały, że takich wgnieceń nie robią, a tutaj :wink:
W tym wątku wsadziłem zdjęcie mojej Okty:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez skrodzki7Skorzystałem z usług firmy - o którą pytałem parę postów wyżej - Puller usuwanie wgnieceń (by Auto Księżyno) i muszę przyznać, że jestem pod wielkim wrażeniem,
Dosyć nieuprzejmy pan w recepcji powiedział, że dlatego, że w zeszycie nie miał zapisanego numeru telefonu (a nie miał, bo umawiałem się mailem, zresztą z tym samym facetem, z którym rozmawiałem). Po co im WWW, maile, komputery itp., kiedy jak przyjdzie co do czego to jedynym źródłem informacji w biurze jest zabazgrany długopisem kalendarzyk? Do tego typ był bardzo nieuprzejmy, tak jakby to była moja wina, nawet "przepraszam" za zmarnowany dzień nie usłyszałem, nie zaproponował kolejnego terminu. Chyba im popularność uderzyła do głowy, bo zachowują się tak, jakby im nie zależało na klientach.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez skrodzki7Skorzystałem z usług firmy - o którą pytałem parę postów wyżej - Puller usuwanie wgnieceń (by Auto Księżyno) i muszę przyznać, że jestem pod wielkim wrażeniem, na aucie żony nie ma ani śladu po wgnieceniu. Wcześniej trzy firmy w Warszawie powiedziały, że takich wgnieceń nie robią, a
Komentarz
-
-
Witam,
Koledzy wczoraj odkryłem na moim szkodniku dwa wgniecenia. Jakiś baran nie zmieścił się na parkingu, na szczęście nie zostały ruszone drzwi i nie uszkodził lakieru są tylko drobne ryski. Czy można takie coś naprawić bez ingerencji blacharza? Wysłałem te zdjęcia do gosci na kolejową w katowicach to napisali mi że do końca sie nie da tego wyciągnąć bo jest to zrobine w miejscu trudno dostępnym. Ale na 70-80% się da. Ale też będzie ta naklejka do wymiany. Mam pytanie czy znacie jakieś inne firmy na śląsku do kogo mógłbym sie zwrócić z zapytaniem o naprawę tego.Załączone pliki
Komentarz
-
-
namo
W Emidzie wgniotki robią i jeszcze te dwa magiki w okolicach bielska
Komentarz
Komentarz